KANGASALA PALASI LIIGA-ARKEEN VOITOKKAASTI

Viime viikonvaihteen Suomen Cupin finaalitappio ei enää painanut ratkaisevasti Lp Kangasalan jaloissa kun se kaatoi torstaina erinomaisiakin otteita viime aikoina esittäneen Puijo Wolleyn suoraan kolmessa erässä kotisalissaan Pitkäjärvellä.

Avauserä alkoi kotijoukkueen vahvalla syöttöpelillä ja se ottikin heti selkeän 9-3 johdon kunnes vierailija Puijo sai myös oman syöttöpelinsä käyntiin ja nousi hetkeksi jopa johtoon 14-15 tilanteessa.Erän ratkaisuhetkillä rutinoitunut kotijoukkue otti kuitenkin uudelleen komennon ja varsinkin tarkasti ja tehokkaasti hyökännyt Emmi Riikilä oli tärkeillä hetkillä terävänä ja erä Kangasalle 25-21.

Toinen eräkin alkoi kotijoukkueen tahdissa kunnes jälleen erän puolivälin tienoilla Puijo tuli rinnalle vain kokeakseen samnan kohtalon kun avauserässä eli ratkaisevissa palloissa pitemmän korren veti kotijoukkue ja ottelun alussa Lentopalloliiton vuoden Naisjuniorin tittelilläkin palkittu Neea-Mari Joki antoi tahtimerkit ja tämäkin erä Kangasalle 25-22.

Kolmas erä ei tuonut muutoksia erien kulkuun, Kangasala aloitti vahvasti, Puijo tuli rinnalle ja lopussa kotijoukkue korjasi hedelmät, tällä kertaa parhaiten onnistuivat Roosat eli keskihyökkäyksissä ja torjunnoissa Laakkonen ja varsinkin erän lopussa pari ässää tiukkaan paikkaan syöttänyt Heikkiniemi ja erä Kangasalle 25-19 ja koko ottelu siis 3-0.

Hilkka Hujanen, Puijo :

  • Todella paljon harmittaa, oltiin liki tasoissa joka osa-alueella mutta silti vastustaja vei lähes kaikki pitkät pallorallit joka kaiversi joukkueen itseluottamusta.

Jukka Lehtonen, Puijo :

  • Taitotasossa ja taktisesti emme olleet paljoakaan jäljessä, silti 3-0 joka kertoo että meillä kyllä löytyy tarvittava kyky myös voittaa näitä kärkiotteluita kunhan saadaan koko ottelun kestävä fokus säilymään.

Roosa Laakkonen, Kangasala :

  • Puijo pelasi varsinkin laidasta todella hyvin, Se on kyllä joukkue joka pystyy haastamaan tässä sarjassa kenet tahansa.

Arttu Keränen, Kangasala :

  • Hieman näkyi otteissa viikonlopun kovat cup-pelit joten siihen nähden suora 3-0 voitto Puijon tasoisesta joukkueesta on kyllä kova suoritus.

Parhaat pelaajat : Hujanen, Puijo ja Laakkonen, Kangasala

Prolibero : Tiimari Sievänen, Kangasala

 

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On