KANGASALA MURSKASI NURMON PUOLIVÄLIERÄAVAUKSESSA

Runkosarjan selvästi voitanut LP Kangasala ei antanut mitään mahdollisuuksia viimeisen pudotuspelipaikan napanneelle Nurmon JymyVolleylle puolivälieränsarjan avausottelussa Kangasalan Pitkäjärvellä vaan voitti siipisulat pöllyten ottelun reilussa tunnissa suoraan erin 3-0.

Ottelun avauserä määritti heti koko ottelun suunnan, kun Kangasalan toisena pelaajana syöttövuoroon astellut ja jälleen erinomaisen ottelun pelannut Roosa Heikkiniemi syötteli tilanteeksi 9-1 ja erä oli käytännössä taputeltu. Lähes virheettömästi hyökännyt kotijoukkue ei antanut Nurmolle oikeastaan mitään siimaa ja laajalla rintamalla onnistunut Kangasala vei erän 25-9.

Toinen erä alkoi tasaisemmissa merkeissä siihen asti kun kotijoukkueen toinen Roosa eli keskitorjuja Laakkonen asteli syöttämään ja johto repesi taas yli kymmeneen pisteeseen. Hieman peliään kohentanut Nurmo jäi kuitenkin tässäkin erässä jalkoihin luvuin 25-14,

Kolmannen erän alku oli ensimmäisen toisinto, kun Roosa Heikkiniemi sai syöttövuoron ja tilanne oli kohta tyrmäävä 14-1. Sen jälkeen vierailija sai kentälle loukkaantumisen jälkeen palanneen Jody Larsonin pari kertaa torjuttua ja kaunisteli hieman lukemia mutta erä kuitenkin kotijoukkueelle 25-11 ja koko ottelu suoraan erin 3-0. Sarjan toinen ottelu pelataan torstaina Nurmossa ja kahdella voitolla pääsee välieriin.

Laura Penttilä, Jymy :

  • Ei oikein päästy peliin missään vaiheessa, en tiedä oliko monen ensimmäisen pudotuspelin tuoma lisäjännitys syynä.

Kari Raatikainen, Jymy :

  • Vaihdettiin hieman seitsikkoa viime pelistä joka taisi olla virhe. Toivon että torstaina kaikki meidän pelaajat yrittävät parantaa henkilökohtaisella tasolla joka varmasti näkyy myös joukkuepelaamisessa.

Tiimari Sievänen, LP :

  • Hyvä peli meiltä, ja kyllä näitä tosipelejä on odotettukin kun edellisen kerran minä ja monet muut näitä pelejä pelattiin kaksi vuotta sitten.

Arttu Keränen, LP :

– Huomasi eron kun pari viimeistä peliä on pelattu ilman panosta ja nyt kun oli tosi kyseessä meidän pelaajat olivat sen arvoisia. Silloin kun peli kulkee on valmentajan helppo vain seurata sivussa ja antaa pelaajien tehdä hommansa kentällä.

Parhaat pelaajat : Penttilä , Jymy ja Sievänen, LP

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On