Kangasala murskasi LiigaPlokin

Perjantai-illan LP Kangasalan ja Liigaplokin välisestä kärkiottelusta odotettiin jännitysnäytelmää mutta toisin kävi kun Kangasala oli tällä kertaa vastustajaansa selkeästi terävämpi.
Ottelun alku oli tasainen ja hyvätasoinen ja LP Kangasala hyökkäsi laajalla rintamalla, ja erän loppupuolella syöttöruutuun astelleen Roosa Laakkosen pitkällä syöttöputkella ja jälleen erinomaisesti koko ottelun pelanneen Mary-Kate Marshallin onnistuneilla ratkaisuilla kotijoukkue karkasi melko selkeään 25-18 voittoon.

Toisessa erässä LP otti kuskin paikan heti alussa ja vaikka vierasjoukkueen valmentaja Alessandro Lodi yritti tempperamenttiseen tapaansa herätellä joukkuetta ja punaisen kortin arvoisesti jopa tuomareita niin Kangasala vyöryi helppoon 25-14 voittoon.

Pitkällä erätauolla Ploki kierrätti hieman pelaajiaan ja saikin kolmannen erän puolivälissä Kangasalan otteen hieman herpaantuessa kotijoukkueen kiinni mutta voittoon asti se ei kuitenkaan riittänyt vaan koko laajaa arsenaaliaan käyttänyt kotijoukkue vei kolmannenkin erän 25-20 ja koko ottelun siis selkeästi 3-0.

Taija Kaukoranta, Liigaploki :
– Ei oltu omalla tasolla kun taas Kangasala oli, ja noin hyvin hyökkäävää joukkuetta vastaan täytyy esittää parastaan jos meinaa voittaa.
Alessandro Lodi, Liigaploki :
– Tällä esityksellä ei pitkälle mennä pudotuspeleissä. Sarja on niin tasainen että jos pelaamme tällä tasolla ja vastaan tulee kuka tahansa sijoilta 3-6 niin meidän pitää löytää tasomme.
Julia Miniuk, LP Kangasala :
– Pelasimme hyvin, ja oli hieno onnistua kun myös omat vanhemmat olivat katsomossa.
Meillä on upea kotiyleisö, haluamme saavuttaa heille jotain suurta.
Arttu Keränen, LP Kangasala :
– Pelasimme hyvin ottelun alusta kolmannen erän puoliväliin jolloin ote hieman herpaantui mutta onneksi rutiinimme riitti voittoon. Mary- Kate on sellainen pelaaja että kun hän on parhaimmillaan niin mikään joukkue ei ole häntä vielä saanut pysäytettyä.

Parhaat Pelaajat : Julia Miniuk, LP Kangasala ja Sini Koljonen, LiigaPloki

LähiTapiolapisteet : 3p Marshall, LP 2p Tiiamari Sievänen LP ja 1 Miniuk, LP

ProLibero : Sievänen, LP

 

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On