KANGASALA KAATOI SARJAKÄRJEN

Tiistai-ilta tarjosi makeaa mahan täydeltä kun Lp Kangasalan vieraaksi saapui sarjakärki Lp Viesti.

Kotijoukkue avasi ottelun erinomaisesti, ja vei avauserän melko virheettömän esityksen jälkeen selkeästi 25-17.

Toinen erä oteltiin tasaisesti aina erän loppupuolelle saakka, kunnes Viestin rutiini tuli esiin tehokkaasti hyökänneen Kertu Laakin johdolla ja erä vieraille 21-25.

Kolmas erä oli ottelun erikoisin, se oli menossa selkeästi vierailijoille kunnes tilanteessa 11-17 Kangasala heräsi taisteluun kapteeni Kayla Hanelinen syöttövuorolla ja vei lopulta erän lukemin 25-23.

Neljäs erä oli taas Salolaisten hallintaa, vaikkakin Kangasala meinasi taas nousta taisteluun mukaan erän puolivälin jälkeen mutta tällä kertaa Viesti ei taipunut vaan vei erän 20-25 ja näin ratkaisu haettiin viidennestä erästä.

Ratkaisuerä oli lähes kokonaan Kangasalan näytöstä, kunnes 14-9 tilanteessa Viesti kaivoi taistelukirveen esiin ja kavensi aina pisteen päähän, kunnes Kayla Haneline iski painasvasti ratkaisun ja kotijoukkueelle riemastuttava 15-13 erävoitto ja koko ottelu siis 3-2.

Kertu Laak, Viesti :

– Ei pelattu ihan parhaalla tasolla tänään, tosin Kangasala pelasi kyllä hyvin ja varsinkin syöttöpeli oli vaarallista läpi ottelun.

Mita Uiato, Kangasala :

– Lähdimme hakemaan pahoja syöttöjä koska tiedettiin Viestin hyökkäysvoima.Onnistuimme siinä ja pelissä oli muutenkin hyviä momentumeja molemmilla joukkueilla.

Tomi Lemminkäinen, Viesti :

– Kangasala oli parempi, vaikka olisimme voineet ottaa kaikki kolmekin pistettä mukaamme.Jotenkin tuntui että Kangasala halusi voittaa enemmän.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Syöttöpelimme onnistui, saimme ässiäkin laajalla rintamalla.Parasta oli se että pysymme hyvänä päivänä haastamaan tässä sarjassa kenet tahansa.

Parhaat pelaajat : Mita Uiato, Kangasala ja Kertu Laak, Viesti

Lähitapiolapisteet : 3p Nikki Taylor, Kangasala

2p Hillaelina Hämäläinen, Viesti

1p Kayla Haneline, Kangasala

Pro-libero : Tiiamari Sievänen, Kangasala

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On