Kangasala Hämeen herraksi

Kotijoukkue LP Kangasala tarrasi ainakin tilapäisesti epäviralliseen ” Hämeen herruuteen” naisten mestaruusliigan ottelussa Hämeenlinna Lentopallokerhoa vastaan voittamalla ottelun launataina erin 3-1.

Ottelun avauserä oli kotijoukkueen lievää hallintaa ja varsinkin kun Hämeenlinna syyllistyi usesisiin syöttövirheisiin niin ilman lievästi loukkaantunutta keskipelaaja Julia Miniukia pelannut Kangasala voittikin sen suuremmitta vaikeuksitta 25-17.

Toinen erä alkoi tasaisesti ja Kangasala hankkiutui jo 18-14 johtoon kunnes Hämeenlinnan Argentiinalaisvahvistuksen Victoria Tosin syöttövuorolla t uli rinnalle ja lopulta ohi varsinkin upeasti hyökänneen jenkkivahvistuksen Oluoma Okaron johdolla ja erä jännittävien vaiheiden jälkeen vierailijoille 26-28.

Pitkän tauon jälkeen kentälle saapui sisuuntunut kotijoukkue ja varsinkin toisen erän lopulla hieman haparoiden pelannut Jutta Riikonern terävöityi oikein kunnolla ja erä lopulta Kangasalle 25-20.

Neljännen erän alku olikin kotijoukkueen näytöstä ja peli olikin äkkiä jo 9-1. Erän edetessä touhu ei paljon muuttunut ja myös aiemiissa erissä lähessä pitelemätön Okaro torjuttiin useaan otteeseen ja erä kotijoukkeelle näytöstyyliin 25-13 ja koko ottelu siis 3-1.

Roosa Heikkiniemi, Hämeenlinna :
– Alku oli meiltä hyvä. Lopussa jostain syystä emme olleet yhtä vahvoja.Siskoa vastaan ei ollut ehkä niin outo pelata kun aiemmin kun pelasin Kuortaneen paidassa.
Matteo Pentassuglia, Hämeenlinna :
– Kun olosuhteiden pakosta joudumme liki joka kerta vaihtamaan avauskuusikkoa niin annamme liika henkistä etumatkaa vastustajalle.
Ronja Heikkiniemi, Lp Kangasala
– Tiedettiin Hämeenlinna kovat lyöjät ja saatiin ne varsinkin loppupelissä hyvin kuriin.Pitkän tauon jälkeen tultiin kentälle oikella asenteella,
Arttu Keränen, Lp Kangasala
– Alkupeli pelattiin virkamieslentopalloa, osaksi johtuen siitä että vastustaja pelasi eri lailla kun odotimme, Pitkän tauon jälkeen peli parani.

Parhaat ; Mary-Kate Stapleton LP ja Oluoma Okaro, Hämeenlinna

LähiTapiola pisteet : 3p Stapleton LP, 2p Roosa Laakkonen LP ja 1p Okaro , Hämeenlinna.

Prolibero : Tiiamari Sievänen, Lp

 

 

Kuvat: Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On