Kangasala ei antanut JymyVolleyn yllättää

Naisten mestaruusliigan kärkipäässä viihtyvä LP Kangasala en antanut sarjajumbo Nurmon JyMyVolleyn yllättää itseään lauantaina pelatussa ottelussa Kangasalla. Hieman kankeasti ottelun aloittanut kotijoukkue voitti lopulta ottelun puhtaasti erin 3-0.

 

Selkeänä altavastaajana otteluun lähtenyt vierailija Jymy aloitti ottelun pirteästi ja johti sitä usealla pisteellä erän puolivälissä.

Oikeastaan vasta Arttu Keräsen taktinen syöttövaihto jossa Ada Peura asteli syöttöruutuun muutti erän suunnan. Ada syötteli useamman ässän ja Neea-Maria Joen muutaman painavan hyökkäyksen siivittämänä erä lopulta kotijoukkueelle 25-20.

Toinen erä alkoi selkeämmin Kangasalan komennossa.Marraskuun tähtikentälliseen jälleen valittu Netta Rekola oli taas maineensa veroinen tässäkin ottelussa paukuttaen monta painavaa palloa Jymyn kenttään. Erän edetessä myös Nurmo sai pelistä taas kiinni mutta viimeistään Rekolan syöttövuorolla kotijoukkue teki lopullisen pesäeron ja erä lopulta Kangasalle selkeästi 25-14.

Kolmannen erän alku ei tuonut suurta muutosta ottelun kulkuun, Kangasala otti pelin hallintaansa ja pysytteli koko ajan muutaman pisteen karkumatkalla. Kangasalan farmiyhteistyöseura Lemposta lainalla ollut Tessa Francke väläytteli  myös ajoittain taitojaan ja osoitti pärjäävänsä myös liigatasolla. Erä lopulta kotijoukkueelle 25-15 ja koko ottelu siis suoraan erin 3-0.

Aleksi Mutka, Jymy :

  • Alussa pelattiin ennakkoluuluttomasti, sitten Kangasala sai varsinkin syöttöpelinsä kuntoon ja emme pystyneet siihen vastaamaan.

Annika Koivuniemi, Jymy :

  • Ei pystytty pitämään alun tasoa loppuun asti, vielä tulee liikaa virheitä tiukoissa paikoissa.

 

Tessa Francke, Kangasala :

  • Tosi hienoa oli päästä pelaamaan alusta asti, koko joukkue on on ottanut minut kyllä tosi upeasti vastaan ja on ollut helppo tulla joukkueeseen.

Arttu Keränen, Kangasala :

  • Pari uutta pelaajaa kuusikossa jotka onnistuivat erinomaisesti, siinä tosin auttoi se että meidän kokeneet pelurit tukivat hienosti. Keskiviikkona Pölkkyä vastaan onkin sitten tosi testi, toivottavasti saamme toipilaita pelureita mukaan.

 

Parhaat pelaajat : Koivuniemi, Jymy ja Neea-Maria Joki, Kangasala

Prolibero : Inka Sairiala, Kangasala

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On