JYMYVOLLEY YLLÄTTI LP KANGASALAN VIISIERÄISESSÄ

Naisten mestaruusliigan jumbosijalle valahtanut Nurmon Jymyvolley yllätti sarjakakkosen Kangasalan lauantaina Kangasalla pelatussa ottelussa. Naisten sarjan tasaisuudesta on puhuttu pitkin kautta ja siitä saatiinkin jälleen hyvä osoitus.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää menivätkin aika lähelle käsikirjoituksen mukaan ja erät ilman kummempia hienouksia kotijoukkue Kangasalle numeroin 25-19 ja 25-18.

Pitkän erätauon jälkeen kentälle tuli kuitenkin sisuuntunut Nurmo ja se talloikin hieman löysällä asenteella pelanneen kotijoukkueen kolmannessa erässä maanrakoon hakkurista yleispelaajaksi siirretyn Ivana Radonjicin johdolla lukemin 15-25.

Tästä iskusta ei kotijoukkue enään sitten toipunutkaan.Neljännen erän puolivälissä kentälle vaihdettu Neea-Maria Joki toi hieman ryhtiä Kangasalan hyökkäyspelliin mutta molempia passareita käyttänyt kotijoukkue ei kuitenkaan saanut enää kurssiiaan kääntymään vaan neljäs erä vieraille 22-25 ja ratkaiseva viides Nurmolaisille 13-15 ja koko ottelu siis yllättäen 2-3,

Pientä lohtua kotijoukkue sai kahden toipilaan pelurin eli Viivi Pyhäjärven ja Iina Andrikopouloun piristyvistä otteista ottelun edetessä.

Neea-Maria Joki, Kangasala :

– Ei saatu peliä kulkemaan niin kuin olisi haluttu, Omassa pelissä varsinkin hyvin onnistunut vastaanotto toi pientä lohtua.

Arttu Keränen, Kangasala :

-Sarja on tällä kaudella niin tasainen, että jos oma peli hiemankin takkuaa niin kaveri kiittää ja vie pisteet. Hyvä puoli on että seuraava peli on vasta puolentoista viikon kuluttua.

Riikka Valkonen, Jymy :

– Kaksi erää katseltiin mutta pitkällä erätauolla tapahtui tärkeä herääminen, voitto maistuu kyllä makealta.

Aleksi Mutka, Jymy :

– Joskus täytyy pelin sisällä tehdä rajujakin muutoksia, joskus ne menevät penkin alle mutta tänään onneksi toimivat. Olemme monesti olleet pelissä mukana tuonne 20 pisteeseen asti, nyt saimme myös loppuerät käännettyä eduksemme.

Parhaat pelaajat : Neea- Maria Joki, Kangasala ja Laura Penttilä, Jymy

Prolibero : Penttilä, Jymy

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On