Jutta Riikoselle jatkosopimus LP Kangasalle

LP Kangasala on sopinut yksivuotisen jatkosopimuksen Jutta Riikosen kanssa. Maskusta kotoisin olevalle pelaajalle tuleva kausi on jo neljäs mestaruusliigassa ja samoin Kangasalla, vaikka ikää on vasta 19 vuotta. Jutta on saavuttanut SM-pronssia Mestaruusliigassa, kaksi C-tyttöjen Suomen mestaruutta ja kaksi Pohjois-Euroopan mestaruutta juniorimaajoukkueessa.

Jutan ajatuksia jatkosta Kangasalla ”olen todella iloinen siitä että saan pelata seuraavankin kauden LP Kangasalan riveissä ja odotan ensi kautta innoissani! Olen täällä pystynyt helposti yhdistämään lentopallon ja koulunkäynnin ja muutenkin oon viihtynyt Kangasalla tosi hyvin!”

”Hienoa että Juti päätti jatkaa Kangasalla. Pidän hänen asenteestaan harjoitteluun ja se alkaa näkymään myös pelaamisessa. Uskon että ensi kausi tulee olemaan hänen kohdallaan paras tähän astisista ja hänen panos tulee varmasti olemaan tärkeä joukkueen menestyksessä. Puhutaan edelleen nuoresta pelaajasta vaikka vuosia liigassa onkin takana jo useita”, kommentoi Keränen.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On