Joukkue on valmis 30v juhlakaudelle

LP Kangasalan joukkue on Iina Andrikopouloun ja Veera Salorannan julkistusten myötä valmis 30-vuotisjuhlakaudelle! Ari-Matti Joen kommentit joukkueesta ja julkaisuista:
Kaikki 9 jatkavaa sopimuspelaajaamme halusivat pysyä Kangasalla ja se on meille todella arvokasta ja kertoo onnistumisista arjessamme. Heidän lisäksensä joukkueeseemme liittyy 6 lahjakasta urheilijaa. LP Kangasala ei ole seura, joka operoi suurimmilla budjeteilla. Olemme pitäneet suurimpana arvona sitä, että pystymme luomaan pelaajillemme ympäristön, jossa on turvallinen sekä laadukas arki ja mahdollisuus kehittyä kohti kovempia sarjoja. Olemme muutaman vuoden aikana päässeet hyvään alkuun strategiassamme profiloitua seuraksi, jossa pystymme auttamaan ja kehittämään pelaajia heidän uriensa eri vaiheissa.
Se, että joukkueemme koostuu täysin suomalaisista pelaajista, on meille todella arvokasta ja olemme siitä nöyrästi kiitollisia. Olemme myös iloisia siitä, että eri seurojen julkistuksista näemme, että Mestaruusliigaan on saatu paljon laadukkaita vahvistuksia laajalti. Tämä vaikuttaa sarjan tasoon positiivisesti ja mahdollistaa suomalaisille pelaajille hyvät mahdollisuudet kehittyä. On tärkeää suomalaisten maajoukkueiden menestyksen kannalta, että saisimme entistä enemmän pelaajia kasvatettua Euroopan eri sarjoihin hankkimaan kansainvälistä kokemusta.
Iinan jatkamisella on suuri merkitys joukkueelle. Iinan tärkeys yhtenä kokeneena ja johtavana pelaajana luo nuorelle joukkueellemme hienon esikuvan. Koko kotimainen lentopalloväki varmasti toivoo kanssamme, että pystymme Iinan kanssa yhdessä saavuttamaan tason, jolla hänelle mahdollistuu tulevaisuudessa pelaaminen ulkomailla ja siten olla auttamassa maajoukkuetta kansainvälisissä peleissä. Iina kuuluu Suomen kärkihakkureihin ja tärkeintä onkin, että hänen kanssaan saadaan mahdollisimman ehjä kausi harjoittelun ja pelaamisen osalta.
Veera Saloranta on seuran oma kasvatti ja onkin hieno tarjota hänelle mahdollisuus päästä harjoittelemaan kovassa porukassa. Veera harjoittelee aamuisin mukanamme fysiikkaa ja lajia, sekä muilta osin farmi yhteistyömme kautta Lempo-Volleyssä. Mielenkiinnolla seuraamme hänen kehitystään ja mitä jatko tuo tullessaan.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On