Jemina Jäärni Kangasalan paitaan

Kuortaneella viimeiset kaksi vuotta lukiossa opiskellut ja nuorten maajoukkueryhmässä pelannut Jäärni ottaa askeleen eteenpäin urallaan kohti ammattilaisuutta. 18-vuotias yleispelaaja on lähtöisin Savonlinnasta ja edustanut viimeiset vuodet junioreissa Ylöjärven Ryhtiä.

-Kaksi viimeisintä kautta Kuortaneella on ollut kehityksellistä joka osa-alueella ja odotan innolla mitä ensimmäinen liigavuoteni Kangasalla tuo tullessaan. Arttu valmensi Kuortaneella edellisenä keväänä minua ja tykästyin kovasti hänen tyyliinsä valmentaa. Oma motivaatio ja halu kehittyä on kova ja motivaatiota lisää se, että kovatasoisessa porukassa jokaisen peliminuutin eteen on tehtävä enemmän ja enemmän töitä ja peliminuutit ansaittava. Todella hyvillä fiiliksillä odotan tulevaa uutta kautta uudessa joukkueessa, kommentoi Jäärni.

– Jemina on siinä vaiheessa urallaan että nyt uudet ja isommat haasteet on kohdattava ja alettava lunastamaan pelillistä vastuuta liigatasolla. En näe esteitä sille että Jemina nähtäisiin tulevaisuudessa aikuisten maajoukkueessa ja ulkomailla ammattilaiskentillä asti. Kuortaneelta tullessa hänellä on hyvä harjoittelutausta ja perusasiat hyvällä tasolla. Hienoa että lukion ja liigalentopallon yhdistäminen onnistuu Tampereen seudulla saumattomasti, tämä auttaa myös Jeminan kohdalla paljon. Näin kommentoi Keränen tyytyväisenä nuoren pelaajattaren liittymisestä joukkueeseen. Jeminan sopimus on 2-vuotinen.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On