IHAN PIAN NIITÄ TAAS SAA, NIMITTÄIN UPEITA LP KANGASALA-FANIKOLLAREITA!!

Liity meidän punamustaan joukkoon ja tilaa itsellesi tyylikäs ja päällä rennon mukava fanikollari! Samalla olet tukemassa meidän matkaa kohti ylintä oksaa. Tässä myös oiva joululahjaidea urheilun ystäville ja perheenjäsenille! Onhan nämä tyylikkäitä, vai mitä! Katsokaa nyt vaikka meidän Roosaa, Neeaa ja Iidaa!

Paitoja saatavina sekä punaisina että mustina. Koot S, M, L, XL ja XXL.  Kollarin hinta 60€.

Ennakkotilaus tapahtuu kahdessa seuraavassa kotipelissä la 12.11. (LPK – Pölkky Kuusamo) sekä la 19.11. (LPK – Ploki). Paikalla mallikappaleet, joita pääset sovittamaan ja tekemään tilauksen. Huom‼️ Maksu tilauksen yhteydessä kortilla tai käteisellä.

Ennakkotilatut paidat ovat noudettavissa 8.12. pelattavassa kotipelissä ArVoa vastaan. Jos et pääse hakemaan paitaa paikan päältä Pitkäjärveltä, voit noutaa sen myös Mikailin Keittiöltä aukioloaikojen puitteissa (Kangasalantie 1123) 9.12.-20.12. välisenä aikana.

Tule siis paitakaupoille ja nauttimaan huippulentopallosta – kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Jos et kuitenkaan jostain syystä pääse kumpaankaan peliin, mutta haluaisit paidan tilata, niin toimi seuraavasti: Lähetä sähköpostia osoitteeseen myyntilpkangasala@outlook.com sekä kerro viestissä haluamasi paidan/paitojen koko, väri sekä toimitustapa (nouto Pitkäjärvi/Mikailin keittiö tai postitus). Vastausviestissä saat maksuohjeet.  Postimaksu lisätään hintaan. Kollaritilaukset sähköpostilla 20.11. mennessä.

Fanikollareita on ennakkotilattavissa vain rajoitetun ajan, joten toimi nyt, jottet jää ilman!

SIIS KERTAUKSENA:

❤️ MITÄ: LP Kangasala fanikollari

🖤 VÄRI: Musta tai punainen

❤️ KOOT: S, M, L, XL, XXL

🖤 HINTA: 60€

❤️ MISSÄ: Ennakkotilaus 12.11. sekä 19.11. kotipeleissä Pitkäjärvellä tai sähköpostitse 20.11. mennessä. Maksu tilauksen yhteydessä.

Toivottavasti joulukuusta alkaen nähdään mahdollisimman paljon punaisia ja mustia nuttuja katsomossa! 😉😍

Author: Hannu Kailaanmäki

Share This Post On