Erien loput LP:n turmio

LP ja Pölkky Kuusamo kohtasivat kolmannen kerran tällä kaudella. Pölkky oli

vienyt voiton kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa ja jatkoi samaa tahtia voittamalla ottelun.

Tulos tänään 1-3 (22-25, 25-20, 22-25, 23-25).

 

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä alusta asti mutta Pölkky vei lopulta erän. Essi Helminen teki erässä 4 pistettä ja oli Kuusamon tehokkain. Danielle Brisebois oli Kangasalan tehokkain 5 pisteellä.

 

Toisen erän Kangasala aloitti tehokkaasti ja vei sitä alusta asti. Kangasalan puolustus ja nosto parani selvästi ja Kangasala vei erän. Kuusamon Essi Helminen oli edelleen tehokas 5 pisteellä ja Malina Terrell teki myös 5 pistettä. Kangasalan tehokkain erässä oli Oni Lattin.

 

Kolmannessa erässä vuorostaan Pölkky oli vahvempi ja paransi varsinkin vastaanottoaan. Pölkyn tehokkain erässä oli Prokopenko 6 pisteellä ja Kangasalan parhaat tehot oli Daniel Briseboisilla, hän iski 5 pistettä.

 

Neljäs erä alkoi Kangasalan hallinnalla mutta Pölkky otti lopussa hallinnan ja voitti koko ottelun 3-1. Neljännen erän voiton ratkaisi Mara Green kovilla keskihyökkäyksillä tekemällä 5 pistettä ja Prokopenko säesti hyvin myös 5 pisteellä. Kangasalan tehokkain oli Wagner 5/+5 pisteellä.

 

Essi Helminen, Pölkky:

– Pelattiin hyvää lentopalloa eikä pisteet tulleet helpolla.

 

Tuomas Alatalo, Pölkky:

– Todella tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Vastustaja pelasi hyvin, eikä mitään saatu helpolla. Wagner saatiin tällä kertaa hyvin kiinni ja erien lopuissa oltiin vahvoja.

 

Liisa Hurskainen, LP:

– Pelissä oli hyvä meininki ja harmittaa ettei saatu pisteitä. Pelattiin hyvällä tasolla mutta kovuus erien lopuissa puuttui.

 

Ismo Tahvanainen, LP:

– Tasainen peli tilastojenkin perusteella mutta erien loput olivat meiltä huonoja. Pölkky ei tee helppoja virheita ja ansaitsivat voitonsa. Briseois oli tänään hyvä mutta passari- Wagner akseli ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Vastaanottokin oli tänään parempaa kuin aikaisemmin.

 

Lähitapiola-pisteet

3 p: Oni Lattin, LP

2 p: Essi Helminen, Pölkky

1 p: Emilia Sipilä, LP

 

Parhaat pelaajat:

LP: Danielle Brisebois

Pölkky: Malina Terrell

 

LP Kangasala: Brisebois 18/+8, Wagner 11/+6, Uiato 8/+5

Pölkky Kuusamo: Helminen 15/+7, Terrell 15/+6, Prokopenko 15/+4

 

Yleisöä 278

Author: Riku Koukila

Share This Post On