Derby + Nenäpäivä!

On paikallispelin aika! Pitkäjärvelle käypi tie torstaina 27.10 klo 18.30 kun naapurit Lp Kangasala ja Orpo ottavat ensimmäistä kertaa mittaa sarjapisteiden osalta. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kauden neljästä ensimmäisestä pelistään kolme joten lähtöä tämän syksyn Mestaruusliigaan voidaan pitää hyvänä molempien osalta.

Orpo on hieman uusiutunut viime kaudesta kun hakkurina tällä kaudella häärää ukrainalainen Daria Butkevych. Muita uusia nimiä sinisessä on muun muassa Lp Viestistä siirtynyt Linnea Kuusela sekä Oulun Ettasta passari Taija Kaukoranta.

Kotijoukkueella on alla hyvä ottelu Hämeenlinnaa vastaan reilun viikon takaa ja joukkue on harjoitellut sekä levännyt kun edellisen viikonlopun Viesti-ottelu siirtyi marraskuun puolivälin krouviin.

Nämä ottelut on aina tunnelmaltaan loistavia eikä tunnelmaa ainakaan vähennä Nenäpäivän hyväntekeväisyys-status. Vuosittainen Nenäpäivä on 9.11 ja olemme olleet mukana tässä keräyksessä nyt kolmen edellisen kauden ajan. Haluamme tehdä hyvää ja tämänkin vuoden ottelusta osa lipputuloista lahjoitetaan Nenäpäivän keräykseen.

Osta lippu, kannusta kovasti ja samalla teet hyvää vähäosaisille lapsille ympäri maailman.

 

 Lisätietoa osoitteesta www.nenapaiva.fi

Author: Pertti Flinck

Share This Post On