Alexis Hart LP Kangasalan joukkueeseen

Alexis Hart LP Kangasalan joukkueeseen Minnesotan yliopistosta

Yhdysvaltalainen 21-vuotias yleispelaaja Alexis Hart 183cm saapui sunnuntaina Suomeen vahvistamaan LP Kangasalan joukkuetta. Alexis pelasi Minnesotan yliopistossa, joka oli joulukuussa taistelemassa yliopistojen mestaruudesta finalfourissa. Alexis kuului yliopistosarjan parhaimpiin hyökkääjiin.

LP Kangasalan joukkueessa oli tarve yleispelaajalle, kun Ronja Heikkiniemi siirtyi hakkurin tontille. Pidemmän pohdinnan jälkeen päätettiin vahvistaa joukkuetta, mikäli joukkueeseen löytyisi selkeä vahvistus. Hartilla oli tarjous Puerto Ricoon, mutta sattumien ja hyvän ajoituksen myötä LP Kangasala solmi loppukauden kattavan sopimuksen Hartin kanssa.

Puhutaan vahvasta pelaajasta niin fyysisesti kuin henkisestikin. Hän tuo meille paljon uusia vaihtoehtoja pelaamiseen ja reilusti tulivoimaa hyökkäykseen. Alexisin energinen luonne soveltuu hyvin joukkueeseen ja hän tuo myös sitäkautta piristysruiskeen arkeen. Nyt kääritään hihat ja aletaan hiomaan asioita jotta hänen panoksensa auttaisi joukkueen tavoitteita kevään peleissä, kommentoi päävalmentaja Keränen.

Hart kommentoi sopimustaan ja ensimmäisiä päiviä joukkueessa seuraavasti: Olen innoissani että saan elää unelmaani eli pelata ammattilaisena! Tavoitteena minulla on kehittyjä lentopalloilijana. Haluan pelata tasokasta lentopalloa ja odotan kovasti että pääsen yhdessä tämän joukkueen kanssa kentälle. Pidän nyt jo kovasti valmennuksesta ja siitä millainen kemia tässä joukkueessa on. Kaikki ovat todella mukavia ja joukkueessa on hyvä kilpailuhenki.

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On