LP Kangasala vei pisteet värikkään illan päätteeksi

 

LP Kangasala kohtasi kotisalissaan keskiviikkona mestaruusliigan kestomenestyjä LP Viestin ja ottelusta kehkeytyikin melkoinen jännitysnäytelmä.

Ottelun avauserä oli alkuun kotijoukkueen kannalta todella murheellinen ja hyvin pelannut vierasjoukkue näytti marssivan helppoon voittoon kunnes erän puolivälissä Kangasala sai kirivaihteen päälle ja lopulta hävisi erän hyvin niukasti 23-25.

Toinen erä alkoi täysin eri kaavalla ja sisuuntunut kotijoukkue takoi heti alussa jälleen hyvin syöttäneen Jutta Riikosen johdolla 8-0 johtoon ja vieraat eivät tästä toipuneet missään vaiheessa vaan kotijoukkue vei erän murhaavin 25-7 lukemin.

Pitkän tauon jälkeen Viesti näytti miksi se on hallinnut naisten lentopalloa koko viimeisen vuosikymmenen ja tuli kentälle täysin uudella ilmeellä. Se johtikin kolmatta erää jo 10-16 mutta varsinkin tehokkaasti hyökänneen hakkuri Ronja Heikkiniemen johdolla kotijoukkue hivuttautui rinnalle ja lopulta ohi ja erä kotijoukkueelle 27-25.

Neljäs erä olikin sitten ihan oma lukunsa, molemmat joukkueet hallitsivat sitä vuoron perään ja huipputasokkaan lentopallojännärin loppunäytös meni molempien joukkueiden lukuisien eräpallojen jälkeen viimein kotijoukkueelle lukemin 32-30 ja koko ottelu siis Lp Kangasalle 3-1.

Eveliina Rautiainen, LP Viesti :

– Harmittaa hukatut eräpallot, mutta toisaalta peli oli hyvätasoinen ja onneksi saimme karmivan toisen erän jälkeen koottua itsemme.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti :

– Hyvää lentopalloa toista erää lukuunottamatta, Kangasala oli ratkaisevissa palloissa juuri tuon verran parempi. Saimme kuitenkin hyvää oppia ajatellen viikonlopun cup-finaalia.

Tiiamari Sievänen, LP Kangasala:

– Oli ainakin yleisöön menevä peli, ja neljäs erä oli hienoa lentopalloa molemmilta joukkueilta.

Arttu Keränen, LP Kangasala:

– Neljä erä oli varmasti tasokkainta lentopalloa mitä tässä sarjassa on tällä kaudella nähty, upea tasonnosto lauantaisen ohipelin jälkeen.

Parhaat pelaajat : Katarina Pilepic, Viesti ja Mary-Kate Marshall, Kangasala

LähiTapiolan pisteet
3 Marshall Kangasala
2 Sievänen Kangasala
1 Pilepic Viesti

PROlibero
Sievänen Kangasala

 

Kuvat Pertti Flinck