Lauantaina 2.11. LP Kangasala saa vastaansa Hämeenlinnan

Lauantaina 2.11. Pitkäjärvellä LP Kangasala saa vastaansa Hämeenlinnan Lentopallokerhon. Tästä ottelusta ei tule puuttumaan tunnetta eikä tilanteita!

Hämeenlinnan Lentopallokerhoa on vaivannut kahden avainpelaajan loukkaantumiset, mutta farmipelaajat ovat hienosti tulleet kentälle ja antaneet täyden panoksensa Kerholle, joka saapuu varmasti sisuuntuneena Pitkäjärvelle. Kerhon peliä pyörittää taitava Katja Kylmäaho, jonka passeja tappavat tehokkaasti keskitorjujat Friberg ja Tosi. Lisäksi Kerholla on hakkurina todellinen tehonainen Okaro, joka johtaa myös pistetilastoa. Nuorista kotimaisista hienoja otteita Kerhon kentäpuoliskolla on esittänyt Roosa Heikkiniemi, hän kohtaa lauantaina verkon toisella puolen siskonsa Ronja Heikkiniemen.

LP Kangasalan otteet ovat parantuneet peli peliltä. Passari Stapletonin passipelin parantuessa on jokainen hyökkääjä päässyt ratkaisemaan palloja, joten hyökkäysvoimaa löytyy jokaiselta pelipaikalta. Myöskään LP Kangasalla ei ole selvinnyt vaivatta, hakkuri Hännisen pelipaikalla onkin tuuraillut yleensä yleispelaajan tontilla pelaava Ronja Heikkiniemi.

Tämä ottelu on monella tapaa hyvin mielenkiintoinen. Sisarukset kohtaavat verkon molemmilla puolilla niin kuin myöskin ystävykset Kylmäaho ja Laakkonen. Varmasti tästä ottelusta leipoutuu oikein tunteikas ja tiukka kamppailu sarjapisteistä.

Tämän ottelun lipputuloista osa lahjoitetaan Nenäpäivän hyväksi, joten saapumalla paikalle osallistut myös Nenäpäivään!

Lauantaina 2.11 klo 17
Pitkäjärven koulu, Kangasala
T E R V E T U L O A!

 

 

Kuvat: Jyri Kivimäki

Author: Pertti Flinck

Share This Post On