LP Viestin rutiini vei sarjan katkolle sunnuntaiksi

LP Viestin rutiini vei ottelusarjan katkolle sunnuntaiksi, kun se voitti Kangasalan suoraan 0-3 (21-25, 19-25, 18-25).

Kangasala jatkoi ensimmäisessä erässä siitä mihin Salossa torstaina jäivät. Ensimmäistä erää Kangasala hallitsi yli puoleenväliin mutta lopussa erä kääntyi tiukan väännön jälkeen Salolle.

Toisessa erässä Kangasala tuli koko ajan perässä eikä pystynyt haastamaan riittävästi, joten Salo vei erän.

Kolmas erä alkoi Kangasalta jähmeästi. Puolessa välissä Kangasala otti kirin, joka tuli kuitenkin liian myöhään ja Salo sai kolmannen erän helposti.

LP Viesti, Hillaelina Mäntylä

Alku oli meiltä heikko, tuntui vähän että jalat jäi bussiin. Tosin Kangasalakin pelasi hyvin. Muutaman onnistumisen kautta oma peli lähti kulkemaan. Ehkä vähän tuudittauduttiin Kangasalan heikkoon peliin torstaina, mutta Kangasala pelasikin nyt paljon paremmin.

LP Viesti, Tomi Lemminkäinen

Alku oli heikompi, toki Kangasala pelasi paremmin kuin torstaina. Tärkeää oli ensimmäisessä erässä saada iso erä kiinni nopeasti ja saada oma peli kasaan. Segovia pelasi hyvän pelin mutta meidän tasoista joukkuetta ei yhdellä pelaajalla voiteta. Nyt normaalit rutiinit ja pelaajat tiedostavat että huomisella voitolla voidaan alkaa valmistautumaan välieriin.

LP Kangasala, Tiiamari Sievänen

Alku oli meiltä hyvä. Ratkaisuhetkillä sorruttiin taas omiin virheisiin. Yhdessä yössä ei enää uutta opita mutta jos kaikki tekee huomenna sen minkä pystyy niin meillä on mahdollisuus voittaa.

LP Kangasala, Virginie De Carne

Parannettiin paljon torstaista. Ratkaisuhetkillä tuli paljon peräkkäisiä virheitä. Salolla on hyvä peruspelaaminen ja joukkue on ollut pitkään kasassa, joka näkyy pelin ratkaisuhetkillä. Hanna Salomäkeä on kovasti ikävä. Vaikka Emilia Sipilä pelaa puolustuksessa loistavasti, niin Salon tasoista joukkuetta vastaan hänen hyökkäyksensä ei riitä.

 

Parhaina palkittiin: Gokhshtein LP Viesti, Segovia LP Kangasala

Parhaat pisteidentekijät:

LP Viesti: Heikkiniemi 12+8, Vilponen 11+5, Gokhshtein 10+9

LP Kangasala: Segovia 22+5, Nyukhalova 11+7, Öhman 7+3

 

Yleisömäärä 286

Kuvat: Jyri Kivimäki

Author: Jyri Kivimäki

Share This Post On