Virginie De Carne LP Kangasalan uudeksi päävalmentajaksi

LP Kangasala on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä Virginie De Carnen kanssa.

Carne-2

Jorma Malm: Haettiin sellaista valmentajaa, joka toisi koko Kangasalan lentopallolle, myös junnupuolelle jotain uutta. Halutaan yhdessä ylöjärveläisten kanssa kehittää pirkanmaalaista lentopalloa eteenpäin.

Ismo Tahvanainen: Virginie saapui Suomeen LP Viestiin muutama vuosi sitten. Moni muistaa hänet kaikkien aikojen kovimpana naispuolisena ammattilaisena. Virginiellä on huima ura takana maailman huipulta. Hänellä on mahtavat yhteydet maailmalle. Kun valmentajakuviota alettiin miettimään seurajohdon kanssa otin yhteyttä häneen.

Seurassa haettiin sellaista valmentajaa, joka tuo huipulta osaamista, tietotaitoa, auktoriteettia, yhteyksiä maailmalle, joka on valmis kehittämään suomalaista lentopalloa sellaiselle tasolle, mille seura haluaa. Virginiella on hyvä näkemys pelaajajatkumosta nuorista lähtien. Yhteistyöllä pidemmällä tähtäimellä pyritään kehittämään junioritoiminnan kautta pelaajia, jotka ovat myöhemmin valmiita astumaan liigarinkiin pelaamaan. Kun ajatellaan naislentopalloa ja valmentajien kierrättämistä, haluttiin uutta verta ja kokemusta. LP Kangasalan tavoite on mennä kohti kansainvälistä tasoa ja menestystä.

Näen seuran johdon kannalta ennakkoluulottomana ja rohkeana vetona palkata sellainen henkilöä, joka päätoimisena pystyy valmentajana tekemään paljon töitä lentopallon ja LP Kangasalan eteen. Innolla odotan tulevaisuutta.

Virginie De Carne: Kiitos, että minuun luotetaan ja olen saanut mahdollisuuden päästä päävalmentajaksi LP Kangasalaan. On kunnia, että olen päässyt tähän työhön.

Olen onnellinen, miten LP Kangasalassa ajatellaan kokonaisuutta aina nuorista lähtien. Ihana, että voin jatkaa urheilua ja valmentamista motivoituneena ja intohimoisena lentopalloilijana. Tason nousu Suomessa on ollut hienoa. Tämä seura on tekemässä muutosta jo eteenpäin ja tulevaisuuden tasolle.

Liian paljon lentopalloa on pidetty vain harrastuksena. Naislentopallossa ei ole nähty kovin paljoa kansainvälisyyttä ja ammattilaisuutta. Juniorivalmennuksessa pitää saada näkyvyyttä tulevaisuuteen, ettei tämä ole vain ja ainoastaan harrastus. Innolla odotan tulevaa kautta.

 

Author: LP Kangasala

Share This Post On