Mita: ”Haluan olla ennalta arvaamaton”

Esitimme nipun tiukkoja kysymyksiä ulkomaalaispelaajillemme playoffien kynnyksellä. Mitä miettii passarimme Mita kotiseudustaan, Suomesta, lentopallosta ja vähän muustakin?

Jessin, Onin ja Danin mietteitä luvassa lähipäivinä.

 

Mistä tulet, ja millaista kotiseudullasi on?

 • Long Beach, aurinkoinen Etelä-Kalifornia. Sää on tavallisesti viileästä mukavan lämpimään, satunnaisilla sateilla höystettynä. Rantoja on paljon, ja suurten kaupunkien nauha katkeamaton pitkin rannikkoa. Kiireisen elämäntyylin keskipisteessä ovat työ ja liikenne. Liikenne hallitsee Kalifornialaisten elämää.

Missä olet pelannut ennen Kangasalle tuloasi?

 • Ennen Kangasalle tuloa viimeisin pelipaita, jonka puin oli Havaijin yliopiston paita 2013. Allekirjoitettuani ammattilaissopimuksen Hollantiin rikoin polven eturistisiteen ja näin ollen tämä on paluukauteni kentille pitkän toipumisjakson jälkeen.

Parhaat saavutuksesi lentopalloilijana?

 • Pelasin Havaijilla 10 parhaan yliopiston ohjelmassa ja saavutin valmentajayhdistyksen myöntämän valtakunnallisen kunniamaininnan lukuisten konferenssipalkintojen lisäksi.

Henkilökohtaiset tavoitteesi lentopalloilijana sekä tällä kaudella LP Kangasalan kanssa?

 • Tällä kaudella on kaikki pelissä, jotta viedään LP pudotuspeleissä mahdollisimman pitkälle. Henkilökohtaisesti pyrin parantamaan omaa ja joukkueen peliä ja jättämään positiivisen vaikutelman kaudesta.

Vahvuutesi pelaajana?

 • Vuosien kokemus passarina. Fyysisten asioiden hallitsemisen lisäksi teen jatkuvasti töitä myös henkisen ja taktisen puolen kehittämiseksi. Haluan aina olla vastustajalle ennalta arvaamaton ja samalla luottopelaaja joukkuekavereilleni.

Kuinka vietät vapaa-aikaasi?

 • Vapaa-aika kuluu tavallisesti 2000-3000 palan palapelien parissa, Netflixiä katsellen tai nukkuen.

Lempimusiikki?

 • R&B, hip-hop ja melkein kaikki 90-luvun musiikki.

Lempiruoka? (myös suomalainen, jos…)

 • Pasta. Erityisesti juustoravioli hyvällä kermakastikkeella.

Paras ja huonoin kokemus Suomessa toistaiseksi?

 • Yksi parhaista elämyksistä oli vierailu Joulupukin kylässä Lapissa. Itseni upottaminen jäiseen järveen saunan jälkeen… En ole vielä päättänyt, oliko se hyvä vai huono kokemus, mutta olen kallistumassa hyvän puolelle. Kun lämpötila alkoi laskea, ja lunta sataa, ja kun mietin kuinka kaukana aurinkoisesta Kaliforniasta olin, niin se oli vaikeampi vaihe. Mutta siitäkin selvittiin!

Suomen kielen suosikkisana tai lause?

 • ”Nähdään huomenna” ja (huutaen) ”JOO!”. Yritän välttää R-kirjainta, koska en osaa rullata sitä oikein.

Terveiset joukkueen faneille

 • Haluan kiittää faneja ja taustajoukkoja kaikesta, mitä he tekevät tämän joukkueen hyväksi. Olipa se pientä tai suurta. Makkaranpaistosta järjestyksenvalvontaan, tilastoinnista huutosakkiin, pallovuorolaisista kentän pystyttäjiin. Kiitos kaikille, jotka tuitte meitä silloinkin, kun alkukaudesta oli vaikeaa. Toivottavasti teillä on ollut yhtä hauskaa kuin meillä tänä vuonna. Tulen aina muistamaan ja arvostamaan tätä LP-perhettä. Kiitos!

Author: Riku Koukila

Share This Post On