LP-Kannattajaksi!

OLE OSA YHTEISÖÄ

Toimintamme ydin ja seuramme kantava voima on suuri kannattajien ja fanien ryhmä.

Meille jokainen jäsen on kuin osa perhettä. Pidämme perheestä huolen.  LP Kangasalan jäsenenä huikeat edut päivittyvät säännöllisesti, millä pyrimme tuomaan jokaiselle jotain uutta ja virkistävää.

Jokainen halukas voi tukea seuraamme liittymällä jäseneksi. Jäseneksi pääset kahdella tapaa, liity LP-jäseneksi tai LP-Kannattajaksi.

LP-JÄSEN

Normaali jäsenmaksumme on toimintakaudesta 2020 lähtien 35€.

Päivitetty ja entistä henkilökohtaisempi jäsenkortti tuo juuri sinua kiinnostavat palvelut ja edut lähelle.

Maksamalla jäsenmaksun liityt LP-kortin haltijaksi, jolloin sinulla on oikeus osallistua seuramme toimintaan ja päätöksentekoon (mm. jäsenten vuosikokouksiin.)

LP-KANNATTAJA

LP-Kannattaja jäsenmaksu on 50€.

Sen maksamalla tuet seuramme toimintaa ja saat edut käyttöösi.

Jäsenenä saat säännöllisiä ja hyödyllisiä uutisia pitkin kautta. Älä huoli! Emme rakenna roskapostia vaan sisältömme sähköpostissa on aina laadukasta ja sinua hyödyttävää mm. uutisia jotka kuulet ennen muita ja terveisiä joukkueelta.

Liity LP-kannattajaksi alla olevalla lomakkeella.

LP-Kannattajaa ja jäsentä

LP Kangasala fanituotteet -20% ottelutapahtumissa

LP Kannattajana saat aina -20% alennuksen fanikaupan tuotteista kun ostat ne ottelutapahtuman yhteydessä. Tuotteisiin pääset tutustumaan meidän fanikaupasta.

Etu ei koske virallisiin game-worn pelipaitoihin.

JÄSENETUSI:

Tähän tulee esille jäsenetusi meidän yhteistyökumppanilta. Kerro meille vinkki jos tässä voisi olla yrityksesi tai yritys.

JÄSENETUSI:

Tähän tulee esille jäsenetusi meidän yhteistyökumppanilta. Kerro meille vinkki jos tässä voisi olla yrityksesi tai yritys.

JÄSENETUSI:

Tähän tulee esille jäsenetusi meidän yhteistyökumppanilta. Kerro meille vinkki jos tässä voisi olla yrityksesi tai yritys.

LP-Kannattaja

Toimintakauden jäsenmaksu 35€. Maksamalla jäsenmaksun liityt LP-Kangasalan jäseneksi, jolloin sinulla on oikeus osallistua mm. vuosikokouksiin ja seuramme toimintaan.

LP-Kannattajamaksu on 50€. Sen maksamalla tuet seuramme toimintaa ja saat samat huikeat edut käyttöösi.

Voit rekisteröityä jäseneksemme oikealla olevalla lomakkeella.

RYHDY LP-KANNATTAJAKSI

9 + 4 =

 

LPK LEHTI

 LP Kannattajien ja Kausikortti-omistajien lehti. LPK-Lehti ilmestyy neljä kertaa toimintakauden aikana, joka sisältää laajemman kattauksen ennakkouutisia, yhteistyökumppaneiden etuja, seuratarinoita, pelaajien taustoja, sekä yhteenvetoa kuluneesta ja tulevasta ajasta.

 

 

 

LPK Plus -elämyskirje

LPK Plus -elämyskirje on lyhyt kirje, joka sisältää vuosien saatossa olevilta LP Kangasalan pelaajien ikimuistoisen hetken ja pelaajan haastattelun. Tähän kirjeeseen pystyt itse vaikuttamaan kertomalla kenen entisen LPK  pelaajan tarinan haluat kuulla. 

 

Uutiskirjeversiot 1-3

 Uutiskirjeet lähetetään parillisina viikkoina. Uutiskirjeet ovat ilmaisia ja sisältää enemmän yhteistyökumppaneiden etuja ja mainoksia. Uutiskirjeet ovat kohdennettu, joten saat aina mahdollisesti itsellesi ajankohtaista postia.

Uutiskirje 1 on lämmin henkinen kirje lapsiperheille ja nuorille. Mestaruusliigassa ja maajoukkueessa pelaavat ovat usein lasten ja nuorten esikuvia, joten pelaajamme lähettävät terveisiä ja vinkkejä kotiharjoitteluun. Vaikka esikuvien viestit ovatkin upea asia nuorille, me tiedämme että silti itse paikan päällä niistä saadaan ikimuistoisia.

Uutiskirje 2 on energinen ja raikas kirje aikuisille. Kirje sisältää tiiviin pakkauksen vinkkejä energiseen päivään, sekä yhteistyökumppaneiden etuja. 

 

Uutiskirje 3 sisältää erityisen kiinnostavia yksityiskohtia tulevista ottelutapahtumista, sekä tiivis paketti ”Seuraa näitä vinkkejä!” Uutiskirje 3 sisältää myös laadukkaan ennakkoraportin ja tilaston. Takaamme että tämän kirjeen jälkeen ottelutapahtumista saat paljon enemmän irti. 

 

Uutiskirjeversiot 1-3

Uutiskirje 1: Lapsiperhe + nuoret

Uutiskirje 2: Aikuisille

Uutiskirje 3: Kiinnostavia ottelutapahtumia + seuraa näitä vinkkejä!

 

VOLLEY-UUTISKIRJE

YRITYKSILLE

Yrityksille suunnattu uniikki Volley-uutiskirje sisältää joukkueen terveiset, sekä kertoo laajemmin kokemuksia miten yhteistyö yrityksen ja LP Kangasalan kanssa on sujunut. Volley-uutiskirje on myös loistava mahdollisuus verkostoitua yritysten kesken. Kertoo samalla tulevista tapahtumista.

 

 

Hei. Haluaisimme mielellämme kuulla mielipiteesi ja palautteesi sivuistamme, toiminnastamme ja sosiaalisen median sisällöstä. Palautetta voit antaa tämän linkin kautta. Urheilullisin terveisin,

LPK media / Jani

LP Kangasala