LP-Kannattajaksi!

OLE OSA YHTEISÖÄ

Toimintamme ydin ja seuramme kantava voima on suuri kannattajien ja fanien ryhmä.

Meille jokainen jäsen on kuin osa perhettä. Pidämme perheestä huolen.  LP Kangasalan jäsenenä huikeat edut päivittyvät säännöllisesti, millä pyrimme tuomaan jokaiselle jotain uutta ja virkistävää.

Jokainen halukas voi tukea seuraamme liittymällä jäseneksi. Jäseneksi pääset kahdella tapaa, liity LP-jäseneksi tai LP-Kannattajaksi.

LP-JÄSEN

Normaali jäsenmaksumme on toimintakaudesta 2020 lähtien 35€.

Päivitetty ja entistä henkilökohtaisempi jäsenkortti tuo juuri sinua kiinnostavat palvelut ja edut lähelle.

Maksamalla jäsenmaksun liityt LP-kortin haltijaksi, jolloin sinulla on oikeus osallistua seuramme toimintaan ja päätöksentekoon (mm. jäsenten vuosikokouksiin.)

LP-KANNATTAJA

Liity LP Kangasalan kannatusjäseneksi!

Loppukauden kannatusjäsenyys maksaa 50 € ja sisältää sisäänpääsyn kaikkiin loppukauden kotiotteluihin aina mahdollisiin välieriin asti.
Kannatusjäsenyyden ostamalla tuet sekä LP Kangasalan liiga- että junioritoimintaa.

Jäsenenä saat säännöllisiä ja hyödyllisiä uutisia pitkin kautta. Älä huoli! Emme rakenna roskapostia vaan sisältömme sähköpostissa on aina laadukasta ja sinua hyödyttävää mm. uutisia jotka kuulet ennen muita ja terveisiä joukkueelta.

Liity LP-kannattajaksi tästä!

LP-Kannattajaa ja jäsentä

LP Kangasala fanituotteet -20% ottelutapahtumissa

LP Kannattajana saat aina -20% alennuksen fanikaupan tuotteista kun ostat ne ottelutapahtuman yhteydessä. Tuotteisiin pääset tutustumaan meidän fanikaupasta.

Etu ei koske virallisiin game-worn pelipaitoihin.

JÄSENETUSI:

Tähän tulee esille jäsenetusi meidän yhteistyökumppanilta. Kerro meille vinkki jos tässä voisi olla yrityksesi tai yritys.

JÄSENETUSI:

Tähän tulee esille jäsenetusi meidän yhteistyökumppanilta. Kerro meille vinkki jos tässä voisi olla yrityksesi tai yritys.

JÄSENETUSI:

Tähän tulee esille jäsenetusi meidän yhteistyökumppanilta. Kerro meille vinkki jos tässä voisi olla yrityksesi tai yritys.

LP-Kannattaja

Toimintakauden jäsenmaksu 35€. Maksamalla jäsenmaksun liityt LP-Kangasalan jäseneksi, jolloin sinulla on oikeus osallistua mm. vuosikokouksiin ja seuramme toimintaan.

LP-Kannattajamaksu on 50€. Sen maksamalla tuet seuramme toimintaa ja saat samat huikeat edut käyttöösi.

Voit rekisteröityä jäseneksemme oikealla olevalla lomakkeella.

RYHDY LP-KANNATTAJAKSI

13 + 15 =

 

Lentopallosanomat

LP Kannattajien ja Kausikortti-omistajien lehti. Lentopallosanomat ilmestyy kerran toimintakauden aikana, joka sisältää laajemman kattauksen ennakkouutisia, yhteistyökumppaneiden etuja, seuratarinoita, pelaajien taustoja, sekä yhteenvetoa kuluneesta ja tulevasta ajasta.

 

Hei. Haluaisimme mielellämme kuulla mielipiteesi ja palautteesi sivuistamme, toiminnastamme ja sosiaalisen median sisällöstä. Palautetta voit antaa tämän lomakkeen kautta. Urheilullisin terveisin,

LPK media / Jani

LP Kangasala

Kiitos palautteestasi!

8 + 15 =