Norjalaisia vieraita Kangasalle keskiviikkona

Pitkäjärven salissa pelataan keskiviikkona 11.1.  eurooppalaisen Challenge Cupin naisten lentopallopeli. Vieraaksi LP Kangasala saa norjalaisen Randaberg IL:n, joka on Norjan elitesarjassa tällä hetkellä kolmantena. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran joulukuussa Randabergin kotisalissa. LP Kangasala haki Norjasta puhtaan 3-0 voiton (25-14, 25-15, 25-15). LP Kangasalle riittää jatkoon pääsyyn kahden erän voitto keskiviikon pelissä. Mikäli peli päättyy norjalaisten 3-0 tai 3-1 voittoon, pelataan vielä ns. kultainen erä, jonka voittaja pääsee jatkamaan peliään Challenge Cupissa.

LP Kangasalan päävalmentaja Virginie De Carne korostaa europelien merkitystä joukkueelle:

• Näissä peleissä pääsemme mittaamaan joukkueen tasoa muuhun Eurooppaan nähden. Samalla pelaajamme saavat hienoa pelikokemusta Euroopan parhaita joukkueita vastaan. Nämä pelit avartavat suomalaisten ymmärrystä, millä tasolla eurooppalainen lentopallo on.

Seuraavan Challenge Cup kierroksen vastustaja on voittaja otteluparista OrPo–SSC Palmberg Schwerin. Saksalaiset voittivat OrPon ensimmäisessä pelissä 3-0 ja ovat selvä ennakkosuosikki jatkoon menijäksi.

Tervetuloa keskiviikkona Pitkäjärvelle. Tule ajoissa paikalle, peli vihelletään käyntiin klo 18:30.

Author: Jyri Kivimäki